Zarzavat din pastai pentru ciorba

Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg pastai
  • 2 kg gogosari
  • 2 kg rosii
  • 1
  • 5 kg ceapa
  • 2 legaturi de telina
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 kg morcov ras
  • sare
  • zece aspirine
  • 100 g zahar si
  • 1 l de ulei.

Mod de preparare

Pentru zarzavatul din pastai pentru ciorba, punem uleiul in oala, iar peste el asezam zarzavatul in straturi – pastai tocate, morcov ras, rosii tocate sau rase, ceapa tocata fin, gogosarii taiati cuburi, telina si patrunjelul, tocate marunt. Peste fiecare strat presaram putina sare. Punem capac la oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora. Apoi adaugam un pachetel de delicat, zaharul si aspirinele pisate. Amestecam si punem in borcane pe care le legam cu celofan si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, le dam la camara.


Zarzavatul din pastai pentru ciorba poate fi folosit la mai multe mancaruri.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors