Zarzavat de ciorba pentru iarna

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe. Pentru a pune zarzaravtul pentru iarna aveti nevoie de sare si conservant.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg morcov
  • 1
  • 5 kg patrunjel
  • 1
  • 5 kg gogosari
  • 1 telina
  • 1 kg ceapa
  • 5 kg sare
  • frunze de telina si de patrunjel
  • 2 plicuri de conservant

Mod de preparare

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe sau ciorbe. De fapt puteti sa il folositi si in loc de delikat. Trebuie doar sa aveti grija sa nu mai puneti sare, pentru ca amestecul va fi deja foarte sarat.

Se spala bine legumele, se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane.

Nu se fieb borcanele cu zarzavat de ciorba pentru iarna, ci se pun direct in camara.


Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.
Alte retete de conserve pentru iarna recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors