Zacusca de gogosari

Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1 l ulei
  • 2 kg ceapa
  • 5 kg rosii
  • 3 capatini usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii,

curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste

auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate

acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la

un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors