Vinete cu usturoi la borcan

Vinetele cu usturoi sunt foarte gustoase si se servesc la fripturi sau la musaca. Se pregatesc usor.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vinete
  • sare
  • usturoi
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Pentru vinetele cu usturoi la borcan, vinete curatate, taiate felii, stropite cu sare, apoi prajite pe ambele parti. Le ungem cu usturoi pisat si le punem in borcane mici, le legam si le fierbem la Bain-Marie timp de o ora.


Vinetele cu usturoi la borcan se servesc la fripturi sau la musaca.

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Parteneri
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese