Tocanita cu fasole boabe

Tocanita cu fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita aveti nevoie de 3 kg ardei kapia, 2 kg fasole alba boabe, 1 l bulion, 1 kg morcovi, 1 l ulei, 1 kg ceapa, foi de dafin, sare si piper.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg ardei kapia
  • 2 kg fasole alba boabe (de preferinta boabe mari necoapte bine)
  • 1 l bulion
  • 1 kg morcovi
  • 1 l ulei
  • 1 kg ceapa
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tocanita cu fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita se lasa fasolea la inmuiat cel putin 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 2-3 or, in ultima apa se pun si morcovii taiati feliute.Se fierbe cu apa cat sa o acopere, acoperit cu un capac, la foc mic.
Se spala ardeii si ceapa si se taie felii Se pune uleiul la incins si se adauga ceapa pana devine sticolasa si ardeii, se lasa 20 de minute sa se caleasca apoi se adauga sucul de rosii, fasolea, morcovii fierti si foile de dafin.Se mai lasa sa fiarba 10 minute, se condimenteaza si se toarna in borcane spalate si uscate.Se fierbe in duns 30 de minute dupa ce s-au racit.


Tocanita cu fasole boabe se serveste pe paine prajita.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors