Am taiat varza ca pentru salata. Am pus sare pe ea si am frecat-o putin cu sare. Am taiat morcovii felii si i-am pus peste varza,peste ei am presarat
Am taiat varza ca pentru salata. Am pus sare pe ea si am frecat-o putin cu sare. Am taiat morcovii felii si i-am pus peste varza,peste ei am presarat putina sare.
Am taiat ceapa pestisori si am pus-o peste morcovi,iar peste ceapa am presarat din nou putina sare. Peste ceapa am pus castravetii taiati tot felii si presarati cu sareau urmat ardeii. Am taiat si ardeii si i-am pus peste castraveti apoi am presarat sare peste ardei am pus gogonelele taiate felii si le-am sarat si pe ele
dupa cateva ore au lasat apa. Le-am amestecat si le-am pus in camara. Reteta spune ca trebuie lasate de azi pe maine asa ca asa am facut si eu, in plus cand am amestecat am pus si plicul de pikant fix.
Maine voi aseza salata in borcane si voi face un amestec de otet, zahar si mirodenii si voi turna deasupra. Dimineata am mai amestecat-o o data si am pregatit condimentele:boabe de mustar, de piper si de coriandru, alaturi de foi de dafin uscate. Am amestecat 500 ml otet cu 150 gr zahar.
Am pus in fiecare borcan cate 12 boabe de piper, o foaie de dafin, o lingurita rasa de boabe de coriandru si cate o lingura de boabe de mustar.
Am pus apoi salata putin stoarsa in borcane si amestecul de otet cu zahar l-am impartit la toate borcanele.
Am completat cu zeama lasata de legume apoi am pus capacele
Au iesit 9 borcane de 800 ml.
Se serveste la orice fel principal cu carne.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post