Relish de ardei si gogosari

Relish de ardei si gogosari este o conserva de legume foarte util cand ne grabim cu mancare sau nu avem la indemana legume proaspete.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei
  • 3 cepe albe
  • mari
  • 250 gr zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingura de sare

Mod de preparare

Relish de ardei si gogosari este o conserva de legume foarte util cand ne grabim cu mancare sau nu avem la indemana legume proaspete.

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti, perfecti pentru gustul meu.
Se taie ardeii, gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.
Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic, amestecand des.
Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa, pana se inmoaie toate legumele. Dureaza cam 20 de minute.
Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.


Relish de ardei si gogosari se serveste cu carne de porc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce