Pasta picanta Cristina

Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar de ulei. Toate se amesteca, se adauga putin otet.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2
  • 5 kg de rosii
  • cincisprezece gogosari
  • doua cepe
  • un pahar de ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • doua lingurite de zahar.

Mod de preparare

Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar de ulei. Toate se amesteca, se adauga putin otet, sare, piper si doua lingurite de zahar. Se fierb pana la consistenta dorita. Fierbinte, se pune in borcane sau sticle, se acopera si se tin sub paturi timp de 48 de ore.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors