Delicat de casa

Radacinile, frunzele si gogosarii se dau prin masina de tocat sau blender, rosiile prin separator. Se amesteca sarea cu uleiul si se pune compozitia i

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg pastarnac
  • 1 kg telina cu tot cu frunze
  • 1 kg patrunjel cu fr cu tot (am cumparat 1 kg patrunjel radacina si inca 4 leg patrunjel)
  • 1 kg sare mare de muraturi
  • 0.5 l ulei

Mod de preparare

Radacinile, frunzele si gogosarii se dau prin masina de tocat sau blender, rosiile prin separator.

Se amesteca sarea cu uleiul si se pune compozitia in borcane mici si apoi se capseaza (eu am borcane cu filet).

Se pun la sterilizat 30 min si gata delicatul de iarna.

Se pune la orice fel de mancare.
Pofta buna,

Reteta

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors