Capsuni la borcan

Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru a păstra aroma de vară pe tot parcursul anului.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg capsuni
  • zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Spalam capsunile si le dam jos coditele daca au dupa care le lasam sa se scurga de apa. Pregatim cateva borcane curate(spalate si scurse bine de apa). Adaugam capsuni in borcan 3/4 lasand loc pt felia de lamaie.
In fiecare borcan punem cate o lingura de zahar si deasupra cate o feliuta de lamaie. Peste lamaie punem din nou dar de data asta cate o lingurita de zahar. Inchidem bine borcanele cu capace si le bagam la congelator la iernat. Ele vor ramane intregi si dulci.http://shabbychicshop.ro/cutii-metalice-si-cutii-cadou/873-cutie-tip-valiza.html

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce