Capsuni la borcan

Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru a păstra aroma de vară pe tot parcursul anului.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg capsuni
  • zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Spalam capsunile si le dam jos coditele daca au dupa care le lasam sa se scurga de apa. Pregatim cateva borcane curate(spalate si scurse bine de apa). Adaugam capsuni in borcan 3/4 lasand loc pt felia de lamaie.
In fiecare borcan punem cate o lingura de zahar si deasupra cate o feliuta de lamaie. Peste lamaie punem din nou dar de data asta cate o lingurita de zahar. Inchidem bine borcanele cu capace si le bagam la congelator la iernat. Ele vor ramane intregi si dulci.http://shabbychicshop.ro/cutii-metalice-si-cutii-cadou/873-cutie-tip-valiza.html

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors