Marmelada de mosmoane

Mosmoanele coapte bine la inceputul lunii noiembrie se spala bine, apoi le zdrobim cu mana intr-o cratita emailata. Turnam 2 dl de apa/litru si il f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mosmoane
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Mosmoanele coapte bine la inceputul lunii noiembrie se spala bine, apoi le zdrobim cu mana intr-o cratita emailata.

Turnam 2 dl de apa/litru si il fierbem pana obtinem o nasa omogena.

Dupa care, il dam prin sita si-l fierbem aprox. 10 minute pe foc mic, amestecand continuu. La sfarsit, punem in borcane mici si conservam in abur uscat.

Nu adaugam miere, intrucat aceasta ii gustul placut si putin acrisor.

Poate fi consumata si de catre diabetici.

Pofta buna!

Alte retete de dulceata recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors