Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele
Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele pe foc pana se desfac usor de pe sambure. Se lasa la racit, se trec apoi prin sita fructele, iar pasta obtinuta se amesteca impreuna cu zaharul gelifiant si se fierbe timp de 15-20 de minute compozitia. Marmelada se toarna fierbinte in borcane si se inchid ermetic.
Se poate servi ca atare ori poate fi folosita la creme, torturi si prajituri. Alte retete:
Dulceata de prune Dulceata de portocale Dulceata de cirese amare
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post