Marmelada de caise cu coaja

Pentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand samburele.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • La 1 kg caise
  • 500 g zahar.

Mod de preparare

Pentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand samburele. Se pun impreuna cu zaharul in tingirea de dulceata sau intr-o cratita smaltuita. Se fierb amestecand mereu, pana se leaga cat trebuie, se toarna calda in borcane si se leaga cu hartie pergament numai dupa ce s-a racorit marmelada de caise.


Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post