Dulceata de piersici cu dovlecel este una speciala si foarte delicioasa. Se spala bine piersicile si se oparesc in apa fierbinte. Se lasa 5 minute acoperind oala cu un capac.
Dulceata de piersici cu dovlecel este una speciala si foarte delicioasa. Se spala bine piersicile si se oparesc in apa fierbinte. Se lasa 5 minute acoperind oala cu un capac apoi se decojesc si se inlatura samburele.
Dovlecelul se curata de coaja si apoi se toaca, impreuna cu piersicile in robot. Se pun la fiert impreuna cu zeama de lamaie si zaharul si se lasa pana se ingroasa, circa 2 ore, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda pe oala. Se spala borcanele, se usuca apoi se toarna dulceata, se capseaza si se duc la loc uscat si racoros
Se foloseste la clatite, pe paine prajita sau la prajituri.
"Retete pascale" Un tort simplu, la care nu am multe de zis, pentru ca, ar fi mai bine sa il incercati ca sa...
Desert tort cu crema caramel si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce