Se curata grepfruitul, iar coaja rasa si mai apoi desprinsa de pe miez se pune in apa si se lasa 24 de ore. Se scot apoi din apa si se pun la fiert.
Se curata grepfruitul, iar coaja rasa si mai apoi desprinsa de pe miez se pune in apa si se lasa 24 de ore. Se scot apoi din apa si se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se taie bucatele dupa ce s-au racit. Intr-un alt vas se pun zaharul impreuna cu apa la topit. Se adauga apoi zeama de lamaie si vanilia iar dupa ce s-a legat siropul se pun cojile. Se ia vasul de pe foc si se acopera cu un servet si se lasa sa stea asa aproximativ 15 minute. Se pune din nou pe foc vasul si se fierbe pe foc mare pana ce da in cateva clocote. Siropul astfel legat se lasa la racit si se pune apoi in borcane.
Se poate servi dupa cateva zile.
Alte retete:
Lapte de pasare Prajitura snikers Prajitura televizor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post