Pentru dulceata de fragi, zmeura sau mure fructele proaspete se curata de frunze si se clatesc la jet de apa rece.
Pentru dulceata de fragi, zmeura sau mure, fructele proaspete se curata de frunze si se clatesc la jet de apa rece. Dupa aceea, le punem in cratita, alternativ cu zaharul si zeama de lamaie, ca sa stea timp de trei pana la patru ore sa-si lase zeama. Se fierbe compozitia la foc tare pentru ca sa se lege siropul repede si ca sa-si pastreze culoarea. Cand dulceata este gata, culegem spuma cu lingura, apoi acoperim cratita cu un servet umed. Dupa ce s-a racit, o punem in borcane, pe care le legam cu celofan, le etichetam si le dam la camara.
Dulceata de fragi, zmeura sau mure se serveste pe paine, sar si la prajituri sau alte dulciuri.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post