Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de
Se aleg fructe proaspete si foarte sanatoase. Se scot samburii cu un aparat special sau cu un ac. Intre timp, se leaga siropul cu vanilia si sucul de la 1/2 de lamaie. Se da cratita deoparte, se adauga fructele, se lasa 10 minute ca sa se insiropeze bine, apoi se pune vasul la fiert, la foc iute. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie ramas si se mai lasa cat sa mai dea in cateva clocote. In continuare, se procedeaza la fel ca la toate dulceturile.
Se foloseste in prajituri.
Alte retete recomandate:
Piure de mere
Dulceata de visine
Dulceata de zmeura
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post