Se curata caisele de coaja si de simburi si se pun in apa de var pentru 20 minute. Se scot din apa de var si se spala bine cu apa rece. Se pun pe un s
Se curata caisele de coaja si de simburi si se pun in apa de var pentru 20 minute. Se scot din apa de var si se spala bine cu apa rece. Se pun pe un servet perfect curat si se scot simburii. Simburii se sparg, se curata de pielita si se pun la loc in fiecare caisa. In acest timp se pune la fiert zaharul cu apa si zeama de lamiie, pina se leaga bine. Cind zaharul este aproape legat se adauga caisele si zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba la foc mic pina se leaga bine, apoi se ia vasul de pe foc si se acopera cu un servet udat si stors, lasind astfel pina a doua zi. Se pun in borcane cu mare atentie sa nu se strice caisele.
Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa pentru sarbatori, care...
Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala