Un deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Se curata afinele de codite,se pun in strecuratoare si se trec sub jet de apa rece apoi se pun la fiert cu apa si zaharul.Cand incep sa dea in clocot,se incetineste focul si se aduma spuma incontinuu pana ce se leaga bine.Dulceata este gata cand incepe sa clocoteasca cu bule si scade de aprox.1 cm .Se face proba scotand o lingurita de dulceata pe o farfurioara rece.Daca dulceata ramane adunata,este gata si oprim focul,daca sa imprastie si se scurge usor ,o mai lasam sa scada la foc mic Dulceata fierbinte se toarna in borcanele curate si uscate apoi se infileteaza capacele strans si se lasa sa se raceasca in voie apoi se depoziteaza in locuri racoroase.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post