Pentru dulceata aromata de nuci verzi se aleg nucile cu mijlocul gelatinos, se inlatura coaja verde, apoi se oparesc.
Pentru dulceata aromata de nuci verzi, se aleg nucile cu mijlocul gelatinos, se inlatura coaja verde, apoi se oparesc, tinandu-le timp de zece minute, dupa care se clatesc in apa rece si se repeta operatia de 4-5 ori. Se aseaza vasul cu apa si zahar la foc incet, pana se topeste zaharul, apoi se da la foc iute. Cand siropul este legat, se adauga vanilia, se da la o parte, se pun nucile curatate, se lasa sa stea timp de zece minute, apoi se pune iar la foc si se adauga lamaia. Se spumuieste, iar atunci cand siropul este legat, se da deoparte.
Dulceata aromata de nuci verzi poate fi servita la felurite prajituri, dar si pe paine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post