Se curata portocalele de coaja galbena si de pielita alba, fara sa se zdrobeasca. Feliile se desfac una cate una si se pun pe o sita. Se lasa o ora s
Se curata portocalele de coaja galbena si de pielita alba, fara sa se zdrobeasca. Feliile se desfac una cate una si se pun pe o sita. Se lasa o ora sa se scurga. Se face intr-o cratita siropul din zahar, apa si glucoza, foarte bine legat. Se pun cateva picaturi pe o farfurioara, pentru a incerca siropul. Acestea trebuie sa se intareasca la fel ca niste bomboane. Se tine siropul la cald si se inmoaie in el feliile de portocala, pe rand. Imediat ce felia s-a imbracat in sirop, se scoate cu furculita, luand-o de dedesubt, si se pune pe un platou de portelan uns cu ulei.
Se servesc reci.
Alte retete recomandate:
Inghetata de zmeura
Compot mere
Visine din visinata
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post