Compot de rabarbar

Pentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 litri de apa
  • 600 g zahar
  • ½ de lamaie
  • o farfurie plina cu segmente din codite de rabarbar
  • vanilie

Mod de preparare

Pentru compotul de rabarbar se pun la fiert 3 litri de apa cu 600 g zahar si ½ de lamaie. Cand clocoteste apa, se adauga o farfurie mare plina cu segmente din codite de rabarbar. Se lasa timp de 2 minute sa clocoteasca, apoi se adauga o vanilie si se da deoparte.


Acest compot de rabarbar se serveste rece, fiind foarte gustos si racoritor.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors