Compot de mure

Punem murele intr-o sita, le spalam cu apa rece si le strecuram. Le stratificam cu zaharul in borcane si le acoperim cu apa. Cand borcanele sunt pline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 kg mure
  • 2 kg zahar
  • Conservant

Mod de preparare

Punem murele intr-o sita, le spalam cu apa rece si le strecuram. Le stratificam cu zaharul in borcane si le acoperim cu apa. Cand borcanele sunt pline adaugam conservantul si inchidem bine. Borcanele inchise le fierbem intr-o oala la 80 de grade, 20 de minute. Lasam borcanele sa se raceasca in oala si le depozitam la rece.
Alte retete recomandate

Compot de visine

Dulceata visine

Sirop coacaze

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors