Caise glasate

Se aleg caise tari si se scot samburii. Se pun caisele intr-o cratita cu apa si se tin pe foc foarte mic, sa fiarba cateva minute, fara sa clocoteasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg caise
  • 300 ml apa
  • 1
  • 4 kg zahar
  • 2 linguri glucoza

Mod de preparare

Se aleg caise tari si se scot samburii. Se pun caisele intr-o cratita cu apa si se tin pe foc foarte mic, sa fiarba cateva minute, fara sa clocoteasca. Se scot caisele cu spumiera, se pun in alt vas si se procedeaza ca la portocalele glasate.
Se folosesc in prajituri.

Alte retete recomandate:

Dulceata de caise

Gem de caise

Nectar de caise

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors