Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce, delicioase, perfecte la micul dejun!

Ingrediente

  • Ingrediente Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
  • 5 ouă
  • 100 g iaurt
  • 30 ml ulei de măsline
  • Sare și piper
  • 1/2 ardei roșu
  • 1/2 dovlecel
  • 120 g gorgonzola dulce
  • 3-4 roșii uscate
  • busuioc proaspăt

Mod de preparare

Preîncălzeste cuptorul la 180°C.

Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.

Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.

Adaugă și jumătate din cantitatea de brânză gorgonzola și amestec-o în compoziția de ouă.

Toarnă amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.

Coace brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20- 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute.

După ce le-ai scos din cuptor, adaugă restul de brânză gorgonzola și roșii uscate tocate mărunt peste fiecare brioșă și garniseste cu busuioc proaspăt.

Sunt delicioase și ușor de făcut. Poftă bună!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu ciuperci fripte

Cu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....

Omleta cu ciuperci fripte
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce