Saratele cu chimen si parmezan - Reteta video

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;


    Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;


    Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;


    Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;


    Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;


    Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;


    Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;


    Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.




    Prajitura cu mere si aluat razuit de post

    Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

    Mancare de varza cu marar

    Mancare de cartofi delicioasa cu masline

    Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

    Parteneri
    Gustos.RO

    Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

    Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

    Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
    ReteteCulinare.RO

    Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

    Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post