Unt cu verdeturi

Se freaca spuma untul cu verdeturile tocate foarte marunt si se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust. Cu aceasta pasta se fac sandvisuri.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. unt
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri tarhon tocat
  • 2 linguri arpagic verde tocat
  • sare
  • piper
  • zeama de lamiie

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu verdeturile tocate foarte marunt si se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust. Cu aceasta pasta se fac sandvisuri.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor