Unt cu patrunjel si lamaie

Untul cu patrunjel si lamaie se foloseste la aperitive, gustari pe paine prajita cu felii de rosii. Se toaca marunt patrunjelul verde, se bate si se amesteca cu unt spumos.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • patrunjel
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pentru untul cu patrunjel si lamaie se toaca marunt patrunjelul verde, se bate intr-o piulita si se amesteca cu unt spumos. Se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.


Untul cu patrunjel si lamaie se foloseste la aperitive, gustari pe paine prajita cu felii de rosii.

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura marocana de berbecut

 Pentru aceasta reteta m-am inspirat de chef Yotam Ottolenghi. In mod special mi-am lasat cateva lamai bio sa se usuce....

Friptura marocana de berbecut
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere