Am mai facut shaorma si alta data dar cu foi din clatite, pregatite in casa. De data asta am cumparat lipii libaneze si doar le-am umplut. Pieptul de
Am mai facut shaorma si alta data dar cu foi din clatite, pregatite in casa. De data asta am cumparat lipii libaneze si doar le-am umplut. Pieptul de pui taiat fasii il frigem pe grill sau il prajim in putin ulei. Saram si piperam. Cartofii ii taiem si ii prajim in ulei. Taiem felii ardeiul gras si castravetii. Preparam maioneza din 2 galbenusuri, o lingurita mustar, 200 ml ulei, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit o amestecam cu 2 linguri de smantana.
Ungem lipia cu maioneza, asezam apoi cantitatile dorite de carne, cartofi, ardei gras, castraveti, ketchup, presaram sare, piper, cimbru.
Se ruleaza strans si se serveste. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios