Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun in frigider iar a doua
Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun in frigider iar a doua zi ii dau o viata noua, un pic de stralucire (pe care o merita din plin, in fond e tot mancare, ce daca-i de ieri?) si savoare. in cazul de fata, o sa va arat ce puteti face cu carnea de pui scapata de la gura mesenilor de cu o zi inainte. Nu-i musai sa incalziti carnea, de fapt, nici nu-i indicat, mai bine lasati-o asa, rece. Langa ea aduceti doua felii de paine (daca vreti doua sandwich-uri, de vreti mai multe, folositi mai multe felii de paine) pe care le prajiti discert, doar pe o parte. Mai aveti nevoie de doua-trei rosii cherry, de trei linguri de iaurt slab, sare, piper, cateva picaturi de ulei de nuca (fie si de dovleac ori de masline, extravirgin) si de niste salata amestecata (valeriana, busuioc, laptuci). Ar fi buna si niste crema fina de branza (puteti sa o faceti singuri, amestecand branza de vaci cu ulei, sare, piper si smantana, ori o puteti cumpara) si cateva ciperci champignon tinere. Nu trebuie sa frigeti ciupercile, daca-s tinere pot fi mancate crude, doar sa le taiati in lemele fine si sp le ascundeti in salata. Pe care salata o imbracati in haina din iaurt maestecat bine cu ulei, sare si piper. Cum ajugeti de la acestea la sanwich-uri? Simplu: ungeti o felie de paine HapiHap cu crema de branza, asezati peste ea puiul rupt in fasii, peste pui – rosiile rondele ori jumatati iar peste rosii, salata.
Deasupra tutror, cealalta felie de paine HapiHap. Taiati pe diagonala si ati obtinut doua sandwich-uri delicioase. intre ele, iar salata, amestecata cu schije de pui. Sa fiti iutbiti si sanatosi.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios