Sandviciuri cu pate de ficat

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de piine
  • 1 cutie de pate de ficat
  • 100 gr. unt
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite de vin
  • 1 gogosar

Mod de preparare

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari.


Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor