Sandviciuri cu lapti de peste

Laptii de peste se inabusa in ulei apoi se trec prin sita si se potrivesc de sare si piper. Se ung feliile de piine cu laptii pregatiti.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de piine
  • lapti de peste
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Laptii de peste se inabusa in ulei apoi se trec prin sita si se potrivesc de sare si piper. Se ung feliile de piine cu laptii pregatiti.
Se decoreaza cu cozi de raci, cu felii de gogosari sau castraveciori

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce