Sandviciuri cu brinza si mustar

Se freaca bine untul cu brinza, se adauga galbenusul rascopt dat prin sita sau zdrobit cu o furculita, mustarul si sarea necesara. Se ung felii de pi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. unt
  • 50 gr. brinza de burduf
  • 1 lingurita mustar
  • 1 galbenus
  • sare

Mod de preparare

Se freaca bine untul cu brinza, se adauga galbenusul rascopt dat prin sita sau zdrobit cu o furculita, mustarul si sarea necesara.

Se ung felii de piine cu aceasta pasta.


Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea