Sandviciuri cu branza de vaci

Pentru sandviciuri cu branza de vaci se da branza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pana devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de paine
  • 1/4 kg branza de vaci
  • 1/4 unt
  • 2 galbenusuri fierte
  • 100 g masline
  • chimen
  • boia de ardei
  • mustar
  • ridichi
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru sandviciuri cu branza de vaci se da branza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pana devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenusul dat prin sita pana se obtine o culoare galbena. O alta parte din branza se amesteca cu maslinele date prin sita pana se obtine o culoare cenusie. O alta parte se amesteca cu chimen pisat si dat prin sita, iar alta cu mustar, obtinindu-se culori diferite. Cu aceasta compozitie se ung feliile de paine si se decoreaza cu verdeata si ridichi.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padure

Un desert pe cat de simplu, pe atat de nevinovat si gustos :)  

Desert rulada cu mac si lamaie si sos de fructe de padure
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce