Pate de casa este o pasta fina de ficat, potrivita a fi servita pe felii de paine prajita ca si gustare sau aperitiv.
1. Se curata ficateii de pielite, se spala bine in cateva ape si se pun sa fiarba la foc mic.Nu se adauga sare la fierbere, pt ca se intaressc.
2.Dupa ce au dat in cateva clocote, s einteapa cu furculita sa vada daca au fiert. Se scot din zeama si se curata de restul de pielite.
3. Se lasa untul sa se incalzeasca la temp camerei, iar ceapa se curata si se rade pe razatoare sa fie cat mai fina si s anu s esimta in compozitie. Ceapa se caleste in putin ulei si s elasa sa se raceasca.
4. Ouale se pun sa fiarba tari, se scoate galbenusul.
5 Se iau ficateii se pun intr-un bol impreuna cu untul, ceapa, galbenusurile, mustarul, sarea si piperul. Se paseaza cu blenderul.
Aparatul Philips Multicooker are doua functii foarte atractive:
- Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
- Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde.
Pateul de casa se serveste tartinat pe o felie de paine intergrala, cu legume de sezon.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post