Pasta de maioneza

Se amesteca bine toate elementele pina se obtine o pasta. Se da la rece si se serveste ca aperitiv.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 linguri maioneza
  • 3 linguri ciuperci prajite si tocate marunt
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa mica tocata
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se amesteca bine toate elementele pina se obtine o pasta. Se da la rece si se serveste ca aperitiv.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor