Oua de prepelita pe pat de paine

Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare. Ungeti feliile d

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua (depinde cate sandviciuri faceti) de prepelita
  • paine integrala
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare.

Ungeti feliile de paine cu unt, bine de tot, puneti cascavalul decupat pe felie si ou in gaura din cascaval.

Le-am bagat la cuptor la 175 grade pt 10 min. pana s-a topit cascavalul si s-a facut oul.
Pofta buna!

Reteta Oua de prepelita pe pat de paine a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro

Alte retete de sandviciuri gasiti aici:

Croque Monsieur,

Franzeluta umpluta,

Croque monsieur

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor