Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare. Ungeti feliile d
Taiatzi felii mai groase de cascaval ( eu le-am taiat prea subtiri) si decupati in centrul lor , cu ajutorul unui paharel nu f. mare.
Ungeti feliile de paine cu unt, bine de tot, puneti cascavalul decupat pe felie si ou in gaura din cascaval.
Le-am bagat la cuptor la 175 grade pt 10 min. pana s-a topit cascavalul si s-a facut oul.
Pofta buna!
Reteta Oua de prepelita pe pat de paine a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Alte retete de sandviciuri gasiti aici:
Croque Monsieur,
Franzeluta umpluta,
Croque monsieur
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor