Mancare de ciuperci

Tocati marunt ciupercile si ceapa. Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul. Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3-4 rosii mari
  • patrunjel verde
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval
  • 2 ridichi pentru ornat
  • sare
  • piper
  • un pahar cu ulei

Mod de preparare

Tocati marunt ciupercile si ceapa.

Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul.

Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe foc domol timp de 20 de minute.

Folositi rosii proaspete, ca sa obtineti un suc, pe care il veti adauga treptat peste ciupercile si ceapa calite.

Puneti sare si piper, dupa gust.

Omogenizati compozitia pana devine ca o pasta.

Cu aceasta pasta puteti pregatiti sandvisuri cu sunca de Praga sau cu cascaval.

Decorati sandvisurile cu ridichi, taiate in felii subtiri si cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti aici:

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza, mere si stafide

E un fel de vargabeles, doar ca am adauga si cateva mere. Au fost delicioase.

Paste cu branza, mere si stafide
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce