Ingredientele se amesreca bine,se pune 1/2 de ora in frigider apoi se impart in 4 mingi. Se ia cate o minge, se pune intre doua foi de hartie de copt
Ingredientele se amesreca bine,se pune 1/2 de ora in frigider apoi se impart in 4 mingi.
Se ia cate o minge, se pune intre doua foi de hartie de copt si se intinde cu sucitorul.
Se prajesc in tigaie de gril.
Se ia o pita sau jumatate si se pune in ea un hamburger, salata de varza, rosii, ceapa rosie sau ori ce salata.
Pofta buna!
Reteta Inca un fel de hamburger a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Hamburger cu carne de vita,
Shawarma,
Croque monsieur
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor