Franzelute umplute

Franzeluta se scobeste de miez. Se freaca bine untul, iar sunca si salamul se trec prin masina de tocat. Castraveciorul, gogosarul si maslinele se to

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 franzeluta
  • 100 gr sunca
  • 50 gr salam
  • 50 gr masline
  • 200 gr unt
  • 1 gogosar in otet
  • 1 castravete murat

Mod de preparare

Franzeluta se scobeste de miez. Se freaca bine untul, iar sunca si salamul se trec prin masina de tocat. Castraveciorul, gogosarul si maslinele se toaca foarte marunt, apoi se amesteca cu pasta de sunca si cu untul. Cu amestecul obtinut se umple franzeluta. Se pune la frigider sa se intareasca pasta.


Cand se serveste se taie in felii de 1 cm.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Zacusca

Chiftele

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post