Franzeluta umpluta

Se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura facuta din unt frecat spuma in care se adauga pe rind pasta de peste, s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • franzela
  • unt
  • pasta de peste
  • sunca
  • salam
  • castraveciori
  • sardele
  • masline
  • gogosari

Mod de preparare

Se taie franzeluta pe jumatate, se scobeste miezul si se umple cu o umplutura facuta din unt frecat spuma in care se adauga pe rind pasta de peste, sunca, salam, castraveciori, sardele, masline si gogosari, toate taiate bucatele mici. Se umple bine franzela si se da la rece.
Cind este bine intarita se taie felii subtiri, cam de 1/2 cm si se serveste

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor