Crema de cascaval cu ridichi

Cascavalul ras se freaca bine cu untul, dupa care se amesteca cu ridichile rase. Cu pasta obtinuta se ung sandviciurile.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • 50 g unt
  • 4-5 ridichi de luna

Mod de preparare

Cascavalul ras se freaca bine cu untul, dupa care se

amesteca cu ridichile rase. Cu pasta obtinuta se ung

sandviciurile.

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea