Cornuri umplute cu sunca

Cornurile umplute cu sunca constituie o gustare ideala pentru micul dejun sau brunch.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cornuri
  • 200 g şuncă (sau parizer
  • salam
  • etc.)
  • 100 g unt
  • 50 ml smantană
  • un varf de linguriţă de sare
  • un vîrf de cuţit de piper.

Mod de preparare

Şunca (sau salamul, parizerul) se trec prin maşina de tocat de 2 ori sau se dau prin robot, apoi se amestecă cu smantana, untul moale, sarea şi piperul.

Cornurile se taie în jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezîndu-se într-o tavă, care se introduce în cuptorul incins cu 15 minute înainte de
servire; după 10 minute, se întorc pe partea cealaltă.


Cornurile cu sunca se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors