Chifle umplute cu ciuperci

Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt. Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dul

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 chifle
  • 100 g ciuperci
  • verdeata tocata
  • 1 ou crud
  • 1/2 lamiie
  • 1 lingura smintina
  • 1 cana de lapte
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt.

Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dulce si se golesc de miez.

Dupa ce au stat in lapte, chiflele se storc usor, apoi se asaza pe o forma unsa cu unt si se umplu cu amestecul de ciuperci, ou, smintina, verdeata tocata si zeama de lamiie.

Saram amestecul si il piperam dupa gust.

Daca nu este bine legat se adauga si miezul de la o chifla in amestec.

Chiflele astfel pregatite se introduc in cuptor si se tin la foc tare 1/2 ora.
Se scot cind sint usor rumenite. Se servesc calde.

Este un aperitiv foarte practic

Alte retete recomandate

Salate cu pui si ciuperci

Placinta cu carne si ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors