Chifle Umplute

Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de c

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 chifle
  • motzarella
  • rosii
  • 1 ardei
  • kaizer
  • unt
  • 3 oua
  • 1 gogosar
  • praz
  • piper
  • amestec de ciuperci
  • verdeturi si sare de mare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de ciuperci. Se scobesc chiflele, se ung cu unt si se umple cu amestecul de mai sus peste care se pune o felie de mozzarella, se sparge un ou si se condimenteaza cu amestec si piper. Se pun la cuptor pana se face oul.

Se poate adauga la legume in tigaie si un ou, se amesteca si se umple chiflele cu acest amestec.


Se servesc imediat.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express

Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce