Chifle dichisite

Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-6 chifle graham
  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 ml smantana
  • 100 ml vin alb
  • 3 oua
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • unt
  • ulei

Mod de preparare

Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimbru, piper, iar cand au scazut putin, toarna vinul si lasa sa fiarba inabusit. Lasa sa se recoreasca. Adauga verdeata tocata marunt, cascavalul, ouale batute, sare si piper si o parte din miezul chiflelor. Amesteca usor si umple chifelele. Pune-le pe o tava stropita cu un amestec de apa si ulei si da la cuptorul incins pentru zece minute.
Serveste chiflele calde, alaturi de un pahar de vin.

Alte aperitive:

Chiftele

Rulada de ciuperci

Rosii umplute cu pui prajit

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post