Burrito vegan

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi de tortilla (mari) – 2 buc
  • fasole rosie la conserva – 150 g
  • ghimbir ras – 1/2 lingurita
  • ardei iute – 1/2 buc
  • ardei kapia copt – 1 buc
  • baby spanac – 40 g
  • porumb la conserva – 50 g
  • rosie – 1 buc
  • sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• taiati ardeiul copt cubulete si puneti-l intr-un castron
• scoateti miezul rosiei si taiati-o cubulete
• tocati ardeiul iute marunt si puneti-l deasupra impreuna cu fasolea, porumbul, ghimbirul ras si rosia cubulete
• potriviti de sare si piper
• puneti baby spanac pe ambele foi de tortilla si peste el adaugati compozitie egala
• rulati si puneti fiecare burrito intr-un Panini Maker, sau in tigaie, pana se rumeneste pe fiecare parte si se sigileaza
• odata ce s-a racit, puneti in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare". Puneti caserola in frigider. Acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors