Pizza cu salam uscat si porumb

Perfecta pentru copii si nu numai! Un aperitiv gustos!

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat ne sunt necesare urmatoarele ingrediente:
  • 600 gr făină albă de grâu
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 linguriţă cu sare
  • 2 linguriţe cu Oregano
  • 50 gr drojdie proaspătă
  • 100 ml apă minerală carbogazoasa
  • Pentru ornat/umplut ne sunt necesare:
  • 100 ml suc de roşii
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 400 gr caşcaval Delaco
  • salam crud - uscat (de foarte buna calitate)
  • 1 conservă de porumb cu boabe de fasole (Valfrutta)
  • Pentru servit:
  • sos de rosii cu busuioc

Mod de preparare

Din ingredientele date, se frământă un aluat elastic ce se lasă la dospit, intr-un loc cald, până ce îşi dublează volumul. Se întind apoi două foi egale. Se aşază în tăvi de copt, se înţeapă cu o furculiţă din loc în loc şi se ung cu suc de roşii. Se presară caşcaval ras, ceapa verde tocată, se aşază feliile de salam si se adaugă porumbul si fasolea boabe. Se dau tăvile la cuptor pentru 25 de minute, la o temperatură de 160 de grade aproximativ. Se serveşte alături de sos de roşii (preparat in casă). Poftă buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors