Pasta de masline cu ceapa

Se oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se mai da odata prin masina de

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr masline
  • 100 gr paine
  • 200 ml ulei
  • 50 gr ceapa
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se mai da odata prin masina de tocat. Se amesteca apoi bine, intr-un castron cu ceapa tocata marunt, putina zeama de lamaie si se adauga sare daca e necesar.
Pasta se foloseste la prepararea tartinelor.

Alte aperitive:

Chiftele

Placinta de dovleac

Oua umplute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala