Parjoale de post

Este o reteta sanatoasa si inlocuieste carnea.

Portii
6
Timp pregatire
120 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Vinete
  • 1 castronel de ciuperci de padure gata fierte
  • o bila cat un pumn de urzici vii,gata fierte si congelate din primavara,
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita Oregano
  • 3 linguri faina de grau
  • 4 felii de paine
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se clatesc, apoi se dau prin masina de tocat carne. Tot prin masina de tocat dam si ciupercile, urzica vie, ceapa si usturoiul. Adaugam peste aceasta compozitie, sare, oregano, faina de grau si painea umezita cu apa si apoi scursa si omogenizam foarte bine compozitia. Punem tigaia pe foc si cand se incinge, adaugam ulei, luam cu o lingura compozitie din castron si punem in tigaie la prajit, apasam nitel peste chiftea sa devina plata. Le prajim pe ambele parti. Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors